Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş - Sivasspor maçının yazar yorumları! BJK Sivas maçı - Beşiktaş Haberleri
        • 1

          SERDAR ALİ ÇELİKLER: Bence Beşiktaş, bu maç itibariyle şampiyonluk yarışından koptu. Sadece puan durumu olarak söylemiyorum. Yine ödeme sıkıntıları başladıysa yeni yönetimin sihri kaçtı demek ki..

        • 2

          Bir de her şeyi ama her şeyi yapan Abdullah Avcı'ya yönelik anlamsız-saçma ve futbolla ilgisi olmayan "istifa" tezahüratlarından dolayı da.. O 'güneşli günler' bitti demektir. Vodafone'da Avcı için "istifa" diyenlere soracaksın: Sen olsan neyi farklı yapardın? Cevap veremezler.

        • 3

          Haklı olduğu konuda savaşmak yerine TFF Tahkim açıklamasından sonra teslimiyetçi açıklamalar yapan Beşiktaş yönetimi hatalıdır asıl. Sihirleri bitti, yeni bir şey de üretemediler.. Beşiktaş eğer Avcı giderse onu çok arar şimdiden söyleyeyim.

        • 4

          ŞANSAL BÜYÜKA: Manken gibi kaleci! Şenol Hoca’nın kulakları çınlasın. Hafta içinde bir röportajını okudum; “Manken gibi arkadaşlarımız var ama kelecilik yapmıyorlar” diyordu. Adres belli; Karius’tu.

        • 5

          Beşiktaş kalecisi vefalı (!) adammış. Eski hocasını haksız çıkarmadı. Daha maçın başı, neredeyse kucağına gelen, üstelik, sektirecek kadar sert olmayan o şutu koltuğunun altından nasıl kaçırdı?

        • 6

          Diyorlar ki, “Karius, Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’u finale taşıdı.” Tamam da bana ne kardeşim... Ben Beşiktaş’taki Karius’a bakarım. Beşiktaş kalesinde de Şenol Hoca’nın dediği gibi “manken” gibi yakışıklı bir adam görüyorum da, maalesef Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışır bir kaleci göremiyorum.

        • 7

          ERMAN TOROĞLU: Beşiktaş mücadele etti ama onlarda da çok eksiklik var. Burak, İstanbul'a ilk geldiğinde bir şeyler oynuyordu, şimdi yokları oynuyor. Beşiktaş'ın ikinci bir santrforu da yok. Atiba girecek kafa atacak, Vida gelecek kafa atacak, Caner ortalayacak olursa olacak.

        • 8

          Dönüyorsunuz Sivasspor'a. Adamlar takım halinde futbol oynuyorlar. İnanılmaz bir öz güven. Sanki İstanbul'da Beşiktaş ile oynamıyorlar. 10 kişi kaldılar yine aynı öz güven. Panik yok. 10 kişi Sivas 2 tane pozisyon yakaladı. Eğer son topları iyi atsalar 3. golü bulmaları işten değildi.

        • 9

          ALİ ECE: Maçtan önce Abdullah Avcı “Sivasspor maçı, şampiyonluk yolunda final maçlarından birisi” demişti. Herhalde Karius “Şampiyonlar Ligi finali gibi” diye anlamış olacak ki 2018’deki Real Madrid- Liverpool maçında yedikleri kadar berbat bir gol yiyerek maça başladı.

        • 10

          Beşiktaş’ın set oyunu kalitesi çok düşük. Beşiktaş tek golünü yine duran top sonucu atabildi o da tabii ki yetmedi. Kovanın dibi delikken içine istediğin kadar su taşı, boşa gider!

        • 11

          GÜNTEKİN ONAY: Karius sürekli hata yaptığı halde hiçbir şekilde bedel ödemiyor. Diaby, bırakın Beşiktaş seviyesini Süper Lig’de oynayacak düzeyde değil. Roco, çok ağır ve büyük takım stoperi değil. Taraftar Ljajic’e takık ancak N’Koudou ve Diaby gibi oyuncular ile pas alışverişi yapmak kolay değil.

        • 12

          Bu kadroyla liderlik koltuğunda oturan Rıza Çalımbay olağanüstü bir işe imza atıyor. Dünkü skorun ardından Beşiktaş ikinci yarıda güçlü bir şekilde yarışa girme şansını teperken, Sivasspor zirve yarışında “En iddialı benim” mesajını rakiplerine verdi.

        • 13

          İBRAHİM YILDIZ: Sivasspor yarım kalan hikayeyi bitirmek için bilenmiş. Beşiktaş’ı İstanbul’da yenmek her takımın yapacağı bir iş değil. Oynadıkları oyun, liderliği boşuna almadıklarını gösteriyor.

        • 14

          Beşiktaş, yeterince pozisyon bulamadıysa, bunun tek nedeni Sivas’ın büyük becerisiydi. Çok dikkatli oynadılar. İyi alan kapattılar. Beşiktaş’tan daha çok pozisyon buldular. 10 kişi kalmalarına rağmen, bu eksikliği daha çok koşarak kapattılar.

        • 15

          Burada Rıza Çalımbay’a ayrı bir parantez açmak gerekir. İyi, dürüst ve çok çalışkanlığı ile bilinen Rıza hoca bu karakterini oyuncularına da yansıtmış. Şampiyonluk için büyük bir inanç var takımda. İki önemli eksiğine rağmen, harika bir oyun sergilediler. Fizik olarak Beşiktaş’tan daha diriydiler. Oyunu çirkinleştirmeden, harika bir mücadele ortaya koydular. Dirençleri, kazanma bilinciyle birleşince liderlik keyfini açık ara sürdürüyorlar.

        • 16

          OKTAY DERELİOĞLU: Beşiktaş zorlu bir rakibe mücadele etti. Ama yenilginin sebebi rakibin iyi olması değil, Siyah-Beyazlılar'ın kötü olmasıydı. Beşiktaş dün sahada bir türlü organize olamadı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa