Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Didim ilçesinde, emniyet güçleri uyuşturucu madde kullanan 6 şüpheliyi göz altına aldı. Göz altına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre; Didim’de İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Grup amirliği ekipleri,yapılan uygulama kapsamında şüpheli bir aracı durdurdu. Araç ile araç içerisindeki şahısların üst aramasında bir miktar metanfetamin maddesi ve 7.65 mm çapında tabanca ve tabancaya ait şarjör içerisinde 6 adet fişek ele geçirildi. Araçta bulunan F.E., S.G., H.T., O.T., U.K. ve E.K. isimli şahıslar yapılan sorgulamaların ardından “Uyuşturucu madde kullanmak ve 6136 SKM” suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden F.E. ve U.K. adlı şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa