Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da, dezavantajlı öğrencilere verilmek amacıyla Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sonrası sınava giren öğrencilerden gönüllülük esasına göre kalem seti toplandı.

        Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Aydın Gençlik Merkezinde görevli gençlik liderleri, sınav sonrası kalem seti toplama etkinliğini Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde gerçekleştirdi.

        Sınav yapılan binalarda bekleyen velilere simit ve su ikramında bulunan gençlik liderleri, sınavdan çıkan adaylara da simit ve su ikram etti.

        Gençlik liderleri, sınav için öğrencilere dağıtılan kalem setlerini sınavdan sonra vermek isteyenlerin bırakmaları amacıyla sınav alanları çıkışlarına geri dönüşüm kutusu koydu.

        Aydın Gençlik Merkezi'nde görevli Ayşe İlke Kaya, kalem setlerini Gençlik ve Spor Bakanlığının yürütmüş olduğu genç dönüşüm projesi kapsamında topladıklarını belirterek, kalem setlerinin dezavantajlı öğrencilere hediye edileceğini kaydetti.

        Kalem toplama etkinliğinin yarın gerçekleştirilecek Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sonrası da yapılacağı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa