Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 20212022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte çocukların karne heyecanına ortak oldu. Başkan Yücel, minik öğrencilere boyama kitabı hediye etti.

        20212022 Eğitim Öğretim yılı, bugün düzenlenen karne töreni ile sona erdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile birlikte Atatürk İlkokulu’nda çocuklara karne dağıttı. Öğrencilerle sohbet edip karnelerini takdim eden Başkan Yücel, eğitimöğretime her daim destek olan Alanya Belediyesi’nin çocukların gelişimi ve öğrenimine katkı sağlamak amacıyla hazırlattığı boyama kitaplarından da hediye etti.

        “Hepinizi canı gönülden kutluyorum”

        Minik öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Yücel, “Eğitim öğretim hayatında bir yılı daha geride bırakan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bol eğlenceli, neşeli ve keyifli bir tatil diliyorum. Bu süreçte kitap okumayı, ders çalışmayı ihmal etmemelisiniz. Geleceğimizin teminatı siz öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa