Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen 2. “Türkiye Festivali”nde Antalya ve Konyaaltı’nın tanıtımı için Konyaaltı standında bölgenin tanıtımına katkıda bulunuyor.

        Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliğiyle Rusya’nın başkenti Moskova’da bu yıl 2’incisi gerçekleştirilen “Türkiye Festivaline” Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te katıldı. Moskova’nın Krasnaya Presnya Parkı’nda düzenlenen festivalde Türkiye’nin farklı turizm şehirleri gastronomi, konser, gösteri ve kültürel sunumlarıyla bölgelerinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te, Konyaaltı Belediyesi standında Konyaaltı’nın ve Antalya’nın güzelliklerini Rus misafirlere anlatıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa