Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, başkentin Türkiye'nin gelişimi, ilerlemesi ve ekonomik kalkınmasında öncü rol üstlendiğini bildirdi.

        Baran, yayınladığı mesajında, Ankara'nın başkent oluşunun 101'inci yıl dönümünü kutladı.

        Ankara'nın, Türkiye'nin gelişimi ve ekonomik kalkınmasına öncülük ettiğini vurgulayan Baran, şunları kaydetti:

        "Ankara, OSB'ler, üniversiteler, teknoloji geliştirme merkezleri ve savunma sanayisi başta olmak üzere, her alanda katma değerli üretim gerçekleştiriyor. Mal ve hizmet ihracatında, müteahhitlik hizmetlerinde bayrağımızı dünyanın onlarca ülkesinde dalgalandırıyor. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün güvenine layık bir başkent olmayı sürdürmek için iş dünyası olarak çalışmaya, ihracat ve istihdam sağlamaya, ülkemizin savaş meydanlarında kazandığı zaferleri, ticaretimize, üretimimize, ihracatımıza, istihdamımıza yansıtmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle 101 yıldır başkent olma onurunu layıkıyla taşıyan Ankara'nın başkent oluşunu yürekten kutluyorum. Bu önemli günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa