Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkentte, 21-22 Eylül 2024 tarihlerinde, "Avrupa Miras Günleri" etkinlikleri yapılacak.

        Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında 8 Avrupa ülkesinin büyükelçiliği, 8 müze ve 5 sergi Başkentlilere kapılarını açacak, konserler verilecek.

        Institut Français Türkiye'nin Ankara şubesi tarafından koordinasyonu yapılan etkinlikte bu yıl Almanya, Avusturya, İtalya, Fransa, Macaristan, Hollanda, Polonya ve İsviçre büyükelçiliklerinin tarihi binaları rehberler eşliğinde gezilebilecek.

        Resim ve Heykel, Erimtan, Evliyagil, Cin Ali, Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi, Ziraat Bankası Müzesi ve Olgunlaşma Enstitüsü, etkinlik kapsamında rehberli turlarla ziyaret edilebilecek.

        Etkinlik kapsamında 22 Eylül'de Macaristan Büyükelçiliğinde konser verilecek.

        Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi de etkinlikler kapsamında ziyaret edilebilecek yerler arasında bulunuyor. Milli Mücadele'nin Harp Okulu olan köşkte ziyaretçiler, uzman rehberler eşliğinde Kurtuluş Savaşı tarihinin önemli anlarına da tanık olabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa