Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu'nda İtalya ve İzlanda ile oynayacakları karşılaşmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “İnşallah en iyi sonuçları alacağımız bir süreç olur” dedi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu'nda, 22 Şubat Perşembe günü deplasmanda İtalya ve 25 Şubat Pazar günü de Sinan Erdem Spor Salonu’nda İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

İki zorlu müsabaka öncesi 12 Dev Adam için Sinan Erdem Spor Salonu’nda medya günü düzenlendi. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Konya’da düzenlenen Türkiye Kupası’nı kazanan Fenerbahçe’yi tebrik ederek sözlerine başlayan Türkoğlu, “Bu hafta sonu basketbolumuz için çok önemli bir hafta sonuydu. Konya’da Türkiye Kupası düzenlendi. Buradan salonları dolduran Konya halkına teşekkür etmek istiyorum. Kupayı müzesine götüren Fenerbahçe’yi tekrar tebrik etmek istiyorum” cümlelerine yer verdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ