Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Amazon Web Services (AWS), Las Vegas’ta düzenlenen AWS re:Invent 2023 etkinliğinde yeni tür üretken yapay zeka (AI) destekli asistanı Amazon Q’yu duyurdu.

Amazon Q'nun, özellikle yapılan işlere ve müşterilerin işlerine göre özelleştirilebileceği ve sorulara hızlı yanıtlar alınabilmesini, içerik oluşturulmasını, herhangi bir konuda harekete geçilmesini destekleyerek bu bilgilerin müşterinin bilgi depoları, kodları ve kurumsal sistemleri arasında paylaşılmasını da sağlayacağı vurgulanıyor.

ŞİRKETLERİN ÇALIŞANLARINA DESTEK

Amazon Q, şirketlerin çalışanlarına görevlerini kolaylaştırmak, karar alma ve problem çözmeyi hızlandırmak ve iş yerinde yaratıcılık ve yenilikçiliği teşvik etmek için bilgi ve tavsiyeler sunuyor. AWS’in kurumsal müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı Amazon Q, kuruluşun mevcut kimliklerine, rollerine ve izinlerine göre etkileşimlerini her bir kullanıcı özelinde kişiselleştirebiliyor. Temel modellerini eğitmek için hiçbir zaman ticari müşterilerin verilerini kullanmadığı için de güvenli bir platform sunan AmazonQ, ön izleme aşamasında kullanıma sunuldu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ