Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği tarafından hazırlanan "Esnaf kart" projesi hayata geçirildi.

        Kentte yerel esnafların desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen esnaf kart projesi kapsamında, hem esnafın hem de ihtiyaç sahibi kişiler faydalanması hedefleniyor.

        Bağışçılar tarafından Adıyaman Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğinden alınarak dağıtılan kartları alan ihtiyaç sahipleri, o kartlarla kentteki yerel marketlerden yada iş yerlerinden alışveriş yapabilecek.

        Ramazan ayında zekat ve fitrelerini vermek isteyen hayırseverler, yardımlarını esnaf kart alarak yardıma muhtaç insanlara yardımda bulunabilecek.

        Valilik konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay, STK temsilcileri, kurum amirleri ve esnaflar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa