Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüreğir Belediyesi'nin bu yıl ilkini düzenlediği “Yüreğir Bilim Şenliği” 2629 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

        Yüreğir Belediyesi tarafından, TÜBİTAK, Adana Valiliği, Çukurova Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Teknokent ve Türk Hava Kurumu ile işbirliği ile birlikte ilki düzenlenecek olan Yüreğir Bilim Şenliği 26 Eylül Çarşamba günü başlayacak.

        Şenlik, Atakent Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim, Tarih ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilecek.

        Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Yüreğir Bilim Şenliği'ne bütün vatandaşları davet ederek, "İlkini düzenleyeceğimiz 'Yüreğir Bilim Şenliği'nde 'bilim şov, bilim atölyesi, bilim oyunları, Nasa ile canlı bağlantının kurulacağı astronomi gecesi, planetaryum gösterimi yapılacak" dedi.

        Tüm etkinlerin ücretsiz olacağını belirten Başkan Çelikcan, "Yüreğir Belediyesi, TÜBİTAK, Adana Valiliği, Çukurova Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Teknokent ve Türk Hava Kurumu ile işbirliği yaparak Yüreğir Bilim Şenliğini gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa