Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 27 Kasım Hangi Burç? 27 Kasım Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Başkalarına cesaret vermek için her zaman hazırdırlar. Eğlenmeyi, dışarı çıkmayı, içmeyi ve yemeyi, dans etmeyi, farklı kültürleri çok severler. Tipik olarak Ateş burcunda (Koç ve Aslan burçlarıyla aynı element doğasına sahiptir. Ateş elementine sahip olan bir Yaylar, elbette asla gözden kaçmazlar. Her zaman eğlencenin merkezinde olmayı tercih ederler.

        27 Kasım Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Bu burcun kadınları ve erkekleri çok yönlü ve uyarlanabilir; neşeli ve canlı kişilerdir. Ama aynı zamanda sabırsızdırlar. Hayal kırıklığına uğramak onları çok daha fazla üzer. Hedeflerinden ya da kişilik çağrılarından vazgeçmeden yollarına devam etmeyi öğrenmeleri gerekir. Dış görünüşlerine bir terazi ve aslan burcu kadar pek önem vermezler. Üniversite öğrencisine benzer, genç, sportif, pratik bir imaja sahiptirler.

        REKLAM

        Bu burcun insanları rahat görünmeyi ve rahat hissetmeyi severler. Daha çok bohem tarzlar yaylara göredir. 27 Kasım burcu yükseleni, yorumu ve özellikleri nedir? Yükselen burç, kişinin doğum saati ve yerine göre hesaplanır. Bu bilgi olmadan yükselen burç yorumu yapılamaz. Yay burcunun genel özellikleri, maceraperestlik, özgürlük düşkünlüğü, iyimserlik ve açık sözlülüktür. Yay burcu insanları genellikle coşkulu, enerjik ve hayat dolu kişiliklere sahiptirler. Yüksek bir keşif arzusu ve yeni deneyimlere açık olmaları, onları farklı kültürler, yerler ve fikirler keşfetmeye yönlendirir.

        27 Kasım'da Doğan Yabancı Ünlüler Ve Futbolcular

        Astroloji dünyasında içine doğduğumuz burç, kişiliğimizin yolunu belirleyecek bazı özelliklerimizi anlamamıza yarayacaktır. 27 Kasım'da doğan bazı yabancı ünlüler ve futbolcular şunlardır:

        Yabancı Ünlüler:

        • Jimi Hendrix - Ünlü Amerikalı rock gitaristi ve şarkıcısı.
        • Bruce Lee - Efsanevi Çinli dövüş sanatçısı, oyuncu ve film yapımcısı.
        • Caroline Kennedy - Amerikalı yazar ve hukukçu, eski ABD Başkanı John F. Kennedy'nin kızı.
        • Robin Givens - Amerikalı aktris ve eski model.
        • Twista - Amerikalı rapçi ve şarkıcı.

        27 Kasım Burcu Kadını

        Yay burcu kadını çok bağımsız ve başıboş bir karaktere sahiptir. Yay burcu bir kadının muazzam bir seyahat ve spor sevgisine sahip olması alışılmadık bir durum değildir. Mükemmel ilişki tanımı, onu hiçbir şekilde kısıtlamayan, bağımsızlığını elinden almayan, ona heyecan ve macera katan ilişkidir. 27 Kasım burcu kadını her şekilde gerçeği arar. Hem erkekleri hem de kadınları ve çocukları derinlemesine araştırma güdüsüne sahiptir. Siyasetten dine ve cinsel yönelime kadar birçok konuyu tartışabiliyor. Çok yönlüler ve her deneyimi seven bir yapıya sahiptirler. Yaylar tipik olarak samimi ve kendinden emindir ve birçoğu baştan çıkarıcıdır.

        27 Kasım Burcu Erkeği

        Yay burcu erkekleri, muhtemelen Zodyak’ın vahşi çocuklarıdır. Vahşi, alıngan, bağımsız ve heyecan verici. Genellikle hayatı dolu dolu olur. Maceracı, eğlenceyi seven, girişken ve sıcakkanlı yaşamaya kararlıdırlar. Eşitliğe ve özgürlüğe değer verirler. Aynı zamanda şanslı, yaratıcı ve sezgileri güçlü biridir. Bu nedenle bahis oynamayı bile sevebilir. Astrolojide Yay burcu, ok taşıyan Chiron adlı bir Centaur, sembolü ile tasvir edilir. Aynı zamanda okçu sembolü olarak da adlandırılır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa