Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK'ın Devrek ilçesinde, kumar oynatılan kahvelere yönelik düzenlenen operasyonda, şarj cihazı olarak kamufle edilen kumar makinesi ele geçirildi.

        Devrek İlçe ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kumar oynatılan kahvelere yönelik çalışma başlattı. Yapılan soruşturma sonucu 17 kahvede, eş zamanlı denetim gerçekleştirildi. 3 kahvede kumar oynatıldığını tespit eden jandarma, 7 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 4'ü, ifadelerinin alınmasının ardından serbest kalırken, 3 işletme sahibi ise adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Kahvelerde ele geçirilen kumar makinelerinden biri, şarj cihazı makinesi olarak kamufle edilmesine rağmen jandarmanın gözünden kaçmadı. Ekipler, ele geçirilen kumar makinelerini toplarken, kahvelerin de işlemlerin ardından mühürleneceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa