Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde’nin Altunhisar ilçesinde karı koca sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olayda yaşlı kadın hayatını kaybederken, durumu ağır olan kocası tedavi altına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, Olay Altunhisar İlçesi ÇukurkuyuBayat yolu arasında bahçe evinde meydana geldi. M.Y. (69) ve eşi B.Y. (69) gece sobayı yakarak uykuya daldı. Yaşlı çiftten haber alamayan komşuları, balkondan eve girdiklerinde çifti yataklarında hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri yaşlı kadın B.Y.’nin öldüğünü belirlerken kocası M.Y. ise Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

        Yapılan ilk incelemede çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği anlaşıldı. Olay yerinde AFAD ekipleri ölçüm yaparken Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa