Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2 yaşındaki kız vahşice öldürüldü

        Bursa'da hamile olan annesi sağlık ocağına, babası da işe gittiği sırada evinin önünden kaybolan 2 yaşındaki kız çocuğunun cesedi bulundu. Vücudunda ve genital bölgesinde falçatayla kesi izleri bulunan Aleyna Şenol'un mezarlık civarında hayvanlar tarafından da parçalanan cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, babası ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

        Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi'nde Gedik Sokak 42 numarada oturan Kerem Şenol (38) ve Halime Şenol (28) çiftinin kızları Aleyna, 1,5 aylık hamile annesinin sağlık ocağına, babasının da boya işleri için Mudanya'ya gitmesiyle yengesi Semra Şenol'a teslim edildi. Bitlis doğumlu olan, kırmızı şort ve turuncu rengi tşört giyen küçük kız evin önünde oynarken esrarengiz bir şekilde kayboldu. Sabah saatlerinde kaybolan yeğenini arayan Semra Şenol, evin yakınlarında çevre yolunun yanındaki çalılık alanda küçük kızın cesedini buldu. Vücudunda kesi izleri bulunan ve cesedi hayvanlar tarafından parçalanan minik Aleyna, her türlü ihtimale karşı hastaneye kaldırıldı. Ancak küçük kızın öldüğü belirlendi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, baba Kerem Şenol'u ifadesine başvurmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Küçük Aleyna'nın yüzünde, sırt, göğüs ve karnında sürtünme tarzı yer yer kabuklu sıyrıklar, karnında ve belinde çok sayıda kesici alet yarası bulunduğu tespit edildi. Ayrıca ilk doktor incelemesine göre, sol kulağında kesikler, genital bölgede kesik ve yırtıklar bulunduğu öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa