Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Sivas'ta sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara yol açıyor. Sivas-Malatya karayolu, Yağdonduran ve Abdalboğan mevkilerindeki yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Ulaş-Kangal ve Kangal-Hekimhan güzergahlarına araç bırakılmıyor. Karayolları ekipleri, Yağdonduran ve Abdalboğan mevkilerinde yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Sivas'ı Ankara'ya bağlayan karayolu da Yıldızeli-Akdağmadeni arasındaki Yaraşbeli mevkisinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Bu güzergahta da Karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Sivas-Tokat karayolunda ise Çamlıbel mevkisindeki kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Sivas-Kayseri karayolunun Koyuncu rampası ve Kayadibi, Sivas-Erzincan karayolunun Kızıldağ, Sivas-Suşehri yolunun Geminbeli mevkilerinde de ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Sivas-Kayseri karayolu ve Sivas-Erzincan karayolu görüş mesafesinin tipi nedeniyle düştüğü anlarda tedbir amacıyla trafik polislerince ulaşıma kapatılıyor.

AA

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ