Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Thodex mağdurlarının avukatı Sinan Keskin, bir kişinin kendisini aradığını, reklam filminde oynayan ünlü isimlerden birinin Thodex’in firari CEO’su Faruk Fatih Özer’in sevgilisi olduğunu iddia ettiğini söyledi. Mağdur avukatı Sinan Keskin, açıklamasında şunları söyledi:

"REKLAMDA OYNAYAN BİRİ ÖZER'İN SEVGİLİSİ OLABİLİR"

"İhbar eden kişi, beni Whatsapp üzerinden aradı. Kendisini tanımıyorum. O, reklam filminde yer alan ünlülerden birinin Faruk Fatih Özer’in sevgilisi olduğunu söyledi. Telefon görüşmelerinin olabileceğini söyledi.

Özer’in yerinin tespit edilebilmesi amacıyla o ünlülerle ilgili suç vasfı savcılıkta olmakla birlikte bilgilerine başvurulması için suç duyurusunda bulunduk. Çünkü bize ihbarda bulunan şahıs ısrarlı sorularıma rağmen Faruk Fatih Özer’in sevgilisinin kim olduğunu söylemedi. 'Siz bulun' dedi. 'Şirketinin merkezinin olduğu iş merkezinde dairesi, ofisi olabilir, bakın inceleyin' dedi. Benim böyle bir görevim yok. Tespit edilebilmesi için de savcılığa başvurduk. İhbarda bulunan kişinin iletişim bilgilerini de savcılık makamıyla paylaştık” ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ