Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Yalova Haberleri

YALOVA'DA SANDIK KURULU ÜYELERİNE ÜCRETLERİ ÖDENMEYE BAŞLANDI

SAİM ÇOTUK

YALOVA (İHA) - Yalova'da 1 Kasım seçiumlerinde görev alan sandık başkanı ve sandık kurulu üyelerinin ücretlerinin ödenmesine başlandı. İl Seçim Müdürü Ali Karadağ, ödemelerin 23 Kasım tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşen milletvekili genel seçiminde görev yapan sandık kurulu başkanları ve sandık kurulu üyelerinin ücretleri ödenmeye başlandı. 1 Aralık 2015 tarihi itibarı ile PTT şubelerine kimlikleriyle gidecek olan sandık başkanı ve üyeleri ücretlerini buradan alabilecekler. Yalova İl Seçim Müdürü Ali Karadağ, "Seçimde görev alan sandık başkanı ve görevlileri ücretlerini 23 Aralık tarihine kadar PTT şubelerine başvurarak alabilirler. Bu tarihten sonra ise ödeme gerçekleştirilmeyecek. O nedenle görev yapanların bu konuda hassas davranmalarını istiyoruz" diye konuştu.

(SÇ-MŞ)

01.12.2015 15:44:24 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri