Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Veri depolamanın geleceği, IDI FORUM’da ele alındı. Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleştirilen etkinliğe üst düzey Huawei yöneticilerinin yanı sıra, fikir liderleri ve farklı endüstrilerden yöneticiler katıldı.

Huawei Enterprise Avrupa Başkanı Will Song, İnovatif Veri Altyapısı Forumu'nda yaptığı açılış konuşmasında, veri ve yapay zekanın (AI) önemine değinerek, "Hızla akıllı bir dünyaya giriyoruz. Veriler patlayıcı bir büyüme yaşıyor ve yapay zeka teknolojileri hızla gelişiyor" dedi. Song, Avrupa için yeni fırsatlar hakkında konuşarak, "Zeka, önümüzdeki on yıl içinde Avrupa için yeni fırsatlar açacak" ifadelerini kullandı ve Huawei'in bu trendi takip etmek için 'Tüm Zeka' stratejisini önerdiğini belirtti.

"GÜÇ TÜKETİMİ YÜZDE 20 AZALTILDI"

Song ayrıca, markanın yenilikçi ürünler ve çözümler sunmaya devam edeceğini ve şu ana kadar 150'den fazla ülke ve bölgede 25.000'den fazla müşteriye hizmet verdiklerini vurguladı. Avrupa'nın yeşil geçişini destekleme çabalarına değinen Song, "Büyük miktarlarda yapılandırılmamış veriyi ele alan ürünlerimiz var ve OceanStor Pacific Scale-out Depolama, sektördeki en yüksek flash kapasite yoğunluğuna sahiptir. Bu ürün, Avrupa'daki önde gelen eğitim müşterilerimizden birinin depolama güç tüketimini %20 azaltmasına yardımcı olmuştur" şeklinde konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ