Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'ın İpekyolu ilçesinde AK Parti Seçim Bürosu düzenlenen törenle açıldı.

        Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki merkezin açılış töreninde konuşan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, 13 ilçede zafer kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

        Sahada çalışmalarına devam ettiklerini belirten Arvas, "Başkale'den geliyorum. Orada da programımız vardı. 13 ilçemizin her yerini geziyoruz. 24 projemizle kentimizi şahlandıracağız. Mega projelerimiz var. Bu projeler sadece belediye bütçesiyle yapılacak projeler değil. İktidarın gücü, Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle yapacağız. Gece geç saatlere kadar çalışmalarımız devam ediyor. Desteklerinizi bekliyorum." diye konuştu.

        AK Parti İl Başkanı Emre Güray ise yerel seçimlerin her zamankinden farklı olacağını, buna inandıklarını bildirerek, vatandaşlardan destek beklediklerini dile getirdi.

        Açılışa AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti MDK üyesi Zahir Soğanda, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran, Edremit İlçe Başkanı Kenan Öndil ve çok sayıda partili katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa