Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN'da, jandarmanın atlı birliklerin de katıldığı operasyonlarda yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen yabancı uyruklu 199 kaçak göçmen yakalanırken, göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen 13 şüpheli hakkında da yasal işlem yapıldı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, kaçak göçmen ve göçmen kaçakçılığı yapanlara yönelik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda 4-10 Mart tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda yurda yasa dışı yollarla giriş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu kaçak göçmenlere yönelik operasyonlar düzenlendi. Jandarma atlı birliklerin de yer aldığı operasyonlarda, yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 199 kaçak göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen 13 şüpheli hakkında ise yasal işlem yapıldı. Kaçak göçmenler, jandarmadaki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken, göçmen kaçakçılığı ile mücadelenin aralıksız devam ettiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa