Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Türkiye, İbrahim ve Ayşe'nin aşklarını izledi | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        16 yıl çok mutlu bir evlilik geçirdiklerini, son aylarında eşinin Gaziantep’e ailesinin yanına gitmek istediğini ve sonrasında ailesinin eşinin aklını karıştırdıklarını söyledi.

        İbrahim, eşinin ailesinin yanından geldikten sonra “Babamın emekli maaşını almak istiyorum” diyerek kendisinden boşandığını söyledi. 3 çocukları olduğunu söyleyen İbrahim, 6 aydır çocuklarını görmediğini, karısına da halen çok aşık olduğunu söyledi. Gözyaşları içerisinde karısı Ayşe'ye seslenen İbrahim'in aşkı stüdyoyu adeta hayrete düşürdü.

        Ayşe programa telefonla bağlanmak üzereyken ailesinin baskısı yüzünden bağlanmadığının ihbarı geldi. İbrahim’in annesi telefonla programa bağlanarak torunlarını görmek istediğini söyledi. Gözü yaşlı oğlunun haline üzülen anne; gelininin evlilikleri boyunca yanlışları olsa da Ayşe'nin İbrahim'e dönmesini istedi.

        Ayşe ve İbrahim barışacak mı? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de ekrana gelmeye devam edecek. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15.00'de canlı yayınla Show TV'de.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa