Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunceli'de bulunan Munzur Üniversitesinde bu yıl, 677’si ön lisans, 370’i lisans olmak üzere toplam bin 47 yeni öğrencinin kayıt yaptırarak eğitime başlayacağı bildirildi.

        Munzur Üniversitesinden yapılan açıklamada," 2008 yılından beri eğitimöğretim faaliyetlerini sürdüren yenilikçi, dinamik ve katılımcı yapısıyla bölgemizi ve ülkemizi geliştirmek için çalışan üniversitemizi daha da geliştirmiş olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 20182019 eğitimöğretim yılında da üniversitemiz, hem akademik hem de fiziki donanımlı şekliyle eğitim vermeye hazır"denildi.

        7 Fakülte, 2 Enstitü, 1 Yüksekokul, 3 Meslek Yüksekokulu ve Rektörlüğe Bağlı Bölümler ile Araştırma ve Uygulama Merkezleri kapsamında yeni dönemde de eğitimin tam teşekküllü verileceği aktarılan açıklamada," Bu yıl, 677’si ön lisans, 370’i lisans olmak üzere toplam 1047 yeni öğrencimizle yeni bir eğitim yılına merhaba, yeni gelen öğrencilerimize de hoş geldiniz diyoruz" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa