Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TRAFİK YOĞUNLUĞU HARİTASI | 2 Şubat 2024 Cuma TEM, D-100 E-5 yolunda İstanbul'da yol durumu nasıl, trafik var mı?
        • 1

          İstanbul trafik yoğunluğu haritası canlı takip ekranı, haftanın son iş gününde mesai çıkışında sürücüler tarafından takip ediliyor. Bu kapsamda yola çıkacaklar "İstanbul'da yol trafik durumu nasıl?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, 2 Şubat 2024 Cuma günü anlık İstanbul trafik yoğunluk haritası...

        • 2

          İSTANBUL'DA YOL VE TRAFİK DURUMU BİLGİSİ

          İstanbul trafik yoğunluk haritasına göre; saat 17:30 itibatıyla megakentin genelinde trafik yoğunluğu yüzde 72 olarak ölçüldü. Anadolu Yakası'nda yüzde 72 olan trafik durumu Avrupa Yakası'nda da yüzde 72 olarak belirtildi.

        • 3

          D100 Yenibosna-Çobançeşme ile Bayramoğlu-Tuzla Yönü, sağ şerit trafik kazası (hasarlı) nedeni ile 1 şerit trafiğe kapandı. Bölgelere ekip gönderildi ve müdahale ediliyor.

          Uzunçayır Metrobüs Durağı mevkiindeki metrobüs yolu güzergahında süren imalatları süresince metrobüs ve D-100 Karayolu’ndaki trafik akışında düzenleme yapılacak. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü-Kadıköy istikameti Uzunçayır mevkiinde Metrobüs Hattı anayolu aktarılarak sol şerit metrobüs yolu olarak kullanılacak. Sürücüler bölgede tek şerit olarak sağ şeridi kullanarak Kadıköy istikametine gidebilecek.

        • 4

          Kadıköy-15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde de Uzunçayır mevkiinde Metrobüs Hattı anayolu aktarılarak sol şerit metrobüs yolu olarak kullanılacak. Sürücüler bölgede tek şerit olarak sağ şeridi kullanarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametine gidebilecekler.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa