Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinde indirimli ekmek satışına başlandı.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı'nda ekmek satış noktasının hizmete açıldığı belirtildi.

        İlk etapta Ortahisar'da 10 mahalleye kurulacak satış noktalarının daha sonra Akçaabat, Vakfıkebir, Yomra, Araklı ve Of ilçelerinde de hayata geçirileceği vurgulandı.

        İndirimli ekmek satış büfelerinin 08.00-17.00 saatleri arasında açık olacağı ve 200 gram ekmeğin 8 liradan satılacağı kaydedildi.

        Açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in şu ifadelerine yer verildi:

        "İnsanı merkeze alan bir yönetim anlayışıyla sosyal belediyecilik uygulamalarını sürdüreceğiz. İndirimli ekmek hizmetimiz ilk günde büyük ilgi gördü. Kent merkezi ve diğer ilçelerimizde de süratle yeni satış noktaları açarak bu hizmeti bütün vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Her zaman halkımızın hizmetindeyiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa