Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Objektife Takılanlar Tolgahan Sayışman: Ben de şaşırdım - Magazin haberleri

        Habertürk Onur Aydın'ın haberine göre; Tolgahan Sayışman, Etiler'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sayışman, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği Umre ziyaretinde orada kendisine benzetilen birinin bir köşede uyurken görüntülenmesi hakkında konuştu.

        Tolgahan Sayışman; "Ben değildim. Annem bile görünce şaşırmış. İnsanların karıştırması normal. Çünkü çok benziyor, ben de şaşırdım. Detaylı bakmayan birisinin karıştırabileceği bir şey" dedi.

        REKLAM

        Oyunculuğu bırakıp kariyerine yapımcı olarak devam eden Tolgahan Sayışman, gazetecilerin "Oyunculuğu özlüyor musunuz?" sorusuna; "Oyunculuğu bazen özlüyorum, bazen de çalışma şartlarını görünce 'İyi ki de çocuklarımla vakit geçirme şansı elde ettim' diyorum. 0 - 6 yaş arası önemliymiş. Ben o yaşlarında onlarla bir arada olabiliyorum. Belki sinemaya bir şeyler yaparım" yanıtını verdi.

        Öte yandan 2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile evlenen Tolgahan Sayışman, 2019'da oğlu Efehan'ı, 2022'de ise kızı Alina'yı kucağına almıştı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa