Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye Milli Ordusu ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmasının ardından Ceylanpınar ilçesinde obüs sesleri duyuluyor.

CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Akçakale'den Barış Pınarı Harekatı'nı dakika dakika canlı yayında sunan Habertürk TV'ye konuşan güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, TSK'nın özelliklesivil halkın bulunduğu bölgelerin uzağını ateş altına aldığını belirtti.

Ağar şöyle konuştu:

Silahlı kuvvetlerimiz sivillere dair hassasiyeti son derece önemli bir şekilde göz önündebulunduruyorlar. Şu anda sivillerin yaşadığı alanların uzağını vuruyor. Bu şu demek, yaklaştırarak gidecek ve belki de oralardan köprü başı oluşturacak, oralardan harekatını icra etmeye başlayacak. Diğer taraftan ÖSO unsurların bölgeye ulaştığına dair bilgiler var. Bu çok önemli. Buradan dünyaya verilecek mesaj var. Bu topraklar onların toprakları. Buradaki ÖSO'nun Tel Abyad, Resulayn gibi Arapların bulunduğu yerde kavuşma ve kucaklaşmanın son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Mehmetçik vekâletlersavaşında son derece cesaret, kahramanlık ve fedakârlık üretiyorlar.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ