Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, yaz tatilinde de çocukların yanında olmaya devam ediyor. Her gün Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Bahçesi’nde hazırlanan oyun alanı ile çocuklar hem eğleniyor hem de yeteneklerini geliştiriyor.

        Okul döneminde okullar ile işbirliği içinde çalışan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, yaz döneminde aldığı bireysel randevularla 6 yaş ve üzeri üyeleri ile akıl ve zeka oyunları oynuyor.

        Tiktak boom ile başlayan oyunlarda çocuklar kendilerine sorulan sorulara seri şekilde yanıtlar verirken oldukça eğlenceli anlar yaşadı. Şeklini Bul oyunu ile devam eden etkinlik Halli Galli oyunu ile son bulurken çocuklar günün yarısını Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nde arkadaşları ile geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

        Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nden yapılan açıklamada bayram sonrası bireysel başvuruların alınmaya devam edeceği ve okullar açılana kadar Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri için her gün etkinlik yapılacağı ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa