Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Taşımak için anlaştılar, parça parça çaldılar
        .png
        .png

        Habertürk muhabiri Nihat Uludağ'ın haberine göre bir market zincirinin Tuzla'daki ana depolarından son 2 yıl içerisinde 2 milyon liralık market malzemesi çalındı. Şikayet üzerine harekete geçen Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, depoyu takibe aldı. Araştırmada hırsızlığı marketin ürünlerini taşımak için anlaştığı nakliyecilerin yaptığı ortaya çıktı.

        KENDİ DEPOLARINA BOŞALTMIŞLAR

        Nakliyecilerin ürün sevkiyatları sırasında kamyonların mühürlü kapılarını açıp bir miktar ürünü kendi depolarına boşalttıkları belirlendi. Pendik, Kartal, Sultanbeyli, Çekmeköy ve Sancaktepe'de 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda zanlıların değişik tarihlerde çaldıkları 2 milyon lira değerinde market malzemesi ele geçirildi. Ü.V. (32), E.E. (33), C.Ç. (29), E.K. (49), H.İ. (33), C.A. (30), H.Ş. (47) ile C.A. gözaltına alındı. Zanlıların hırsızlıkta kullandıkları 2 kamyon ile 1 otomobile de el konuldu.

        SERBEST KALDILAR

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 5'i adli kontrol hükümleri kapsamında serbest kaldı. C.A. ve H.Ş. ile yaşı küçük olan C.A. ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa