Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İzmir'in Konak ilçesinde, erkek arkadaşı O.İ. ile taksiye binen Gülsema Kalaycı (22), şoförle 'kısa mesafe' nedeniyle tartışma yaşadı. Araçtan inen O.İ. ve Kalaycı, taksinin plakasının fotoğrafını çekmek isteyince şoför Ö.T.'nin beyzbol sopalı saldırısına uğradıklarını belirterek şikayetçi oldu.

Read more!

DHA'nın haberine göre, İzmir'in Konak ilçesinde erkek arkadaşı O.İ., ile taksiye binen Gülsema Kalaycı, taksi şoförü Ö.T.'ye gidecekleri yeri söyledi.

ÇEVREDEKİLER ARAYA GİRDİ

İddiaya göre, Ö.T., ikiliye yakın mesafe olduğu gerekçesiyle birkaç kez taksiye binmelerinin doğru olmadığını belirtip, 'yürüseydiniz' dedi. Tartışma yaşanmaması için Ö.T.'nin sözlerini geçiştiren Kalaycı ve O.İ., Cumhuriyet Bulvarı'nda bir bankanın önünde inmek istedikleri yeri söyledi.

Ö.T. bu kez de inmek istedikleri noktada dönüş yapabileceği yer olmadığını belirtip, Kalaycı ve O.İ.'yi gitmek istedikleri yere yaklaşık 800 metre mesafeden araçtan indirmeye çalıştı. Bu sırada O.İ. ile taksi şoförü Ö.T. arasında tartışma çıktı. Taksiden inen Kalaycı ve O.İ. cep telefonu ile taksinin plakasını almak için fotoğraf çekerken, bunu gören şoförün beyzbol sopalı saldırısına uğradı. Çevredekilerin de araya girmesiyle son bulan saldırının ardından, darp edilen Kalaycı ile O.İ. polis merkezine giderek Ö.T.'den şikayetçi oldu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ