Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon POTADA! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 23 Haziran Perşembe Survivor 2. eleme adayı kim oldu ve ödül oyununu kim aldı?
        • 1

          Survivor'da final için geri sayım başladı. Survivor'da adım adım finale gidilirken yarışmacıların ve izleyecilerin heyecan katsayısı da arttı. Bir önceki bölümde haftanın ilk eleme adayı 1. dokunulmazlığı kazanan Adem Kılıçcı tarafından belirlenirken haftanın ilk eleme adayı Ayşe olmuştu. Survivor'u yakından takip edenler "Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 23 Haziran Survivor 2. eleme adayı kim oldu?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Survivor'da yaşanan son gelişmeleri sizler için derledik...

        • 2

          SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

          Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Rakiplerini eleyerek finale çıkan Ayşe ve Adem ikilisi dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Final oyununda ikinci dokunulmazlığı kazanan yarışmacı 4-1'lik skorla Ayşe Yüksel oldu.

        • 3

          SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

          Survivor All Star'da haftanın 2. eleme adayı 2. dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Ayşe Yüksel tarafından belirlenirken; haftanın ikinci eleme adayı Nagehan oldu.

        • 4

          SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

          Survivor'da 2. dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Ayşe olurken ödülünde sahibi oldu. Ödülden faydalanması iki kişi belirleyen Ayşe; Adem ve Nagehan ikilisini seçti.

        • 5

          SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

          SMS oylaması sonucunda Survivor'a veda eden isim son isim Berkan Karabulut olmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa