Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor 2019 yarışmacıları kimler? Survivor Türkiye Yunanistan yarışmacıları

        Survivor 2019 yarışmacıları kimler? Survivor Türkiye Yunanistan kadrosunda kimler var? Dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışma Türkiye takımının galibiyeti ile sona erdi. Yunan takımı ise eleme heyecanı yaşadı. Peki, Survivor 2019 Türkiye yarışmacıları kimler? Yakından tanıyalım...

        SURVİVOR 2019 YARIŞMACILARI

        İşte Survivor 2019 yarışmacıları ve özellikleri

        HAKAN KANIK

        1999 İstanbul doğumlu Hakan Kanık, daha önce Masterchef Türkiye programı ile karşımıza çıkmıştı. Genç yarışmacı Survivor 2019 Türkiye yarışmasında Yunanistan'a karşı ter dökecek.

        SEDA OCAK

        Survivor 2018'de başarılı bir performans sergileyen Milli Atelet Sema Aydemir'in ikiz kız kardeşi olan Seda Ocak 34 yaşında ve iki çocuğu var. Seda Ocak'ta ikiz kardeşi Sema gibi eski milli atlet ve antrenördür.

        REKLAM

        KADER KARAKAYA

        Survivor 2019 Türkiye kadrosunda yer alan bir diğer isim ise Kadar Karakaya 1996 doğumlu yarışmacı atlettir. Survivor tanıtım filminde yarışmayı kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyleyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

        MELİSA EMİRBAYER

        Milli yüzücü olan Melisa Emirbayer başarılı geçen kariyerinin ardından Survivor 2019'da ter döküyor.

        ECEM ONARAN

        Profesyonel antrenör olan Ecem Onaran, A Milli Takım'a giren ilk Türk kız sporcu ünvanına ulaşmıştır.

        HİKMET TUĞSUZ

        1986 Antalya doğumlu olan atlet Hikmet Tuğsuz, hentbol, futbol, triatlon, voleybol gibi branşlarda da başarı elde etmiştir.

        ATAKAN IŞIKTUTAN

        Survivor tanıtım filminde iddialı açıklamaları ile adından söz ettiren Atakan Işıktutan 24 yaşında. Işıktutan Türkiye Kürek Şampiyonasında Türkiye ikincisi olmuştur.

        REKLAM

        BÜŞRA YALÇIN

        21 yaşında olan Büşra Yalçın Beden Eğitimi Öğretmeni'dir. Voleybolda milli olmadığı için Yunanistan karşısında milli duygularla yarışarak birincilik elde etmek istiyor.

        SUDE BURCU

        22 yaşındaki genç yarışmacı Sude Burcu, İzmirli Milli tekvandocudur. Aynı zamanda son iki yılın Türkiye şampiyonudur.

        OKAY KÖKSAL

        31 yaşında olan Survivor 2019 Türkiye yarışmacısı Okay Köksal, Fenerbahçe güreş sporcusudur. Survivor adasında soğukkanlı olacağını söylemiştir.

        BORA EDİN

        34 yaşındaki Bora Edin, crossfit eğitmenliği yapmaktadır. Birçok dereceye de imza atan yarışmacı asla pes etmeyeceğini dile getiriyor.

        YUSUF KARAKAYA

        Yarışmaya Elazığ'dan katılan Yusuf Karakaya, profesyonel kick boksçu. Uluslararası ve Türkiye geneli amatör başarıları da bulunuyor.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa