Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Bölgesel Amatör Lig, Bölgesel Amatör Lig olay, Tatvan Gençlerbirliği, Bitlis Özgüzelderespor, Tatvan Gençlerbirliği Bitlis Özgüzelderespor - Futbol Haberleri

        Bitlis'te Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme mücadelesi veren Tatvan Gençlerbirliği ile Bitlis Özgüzelderespor arasında oynanan maçta olaylar çıktı.

        8 Ağustos Stadyumunda oynanan karşılaşmanın 20. dakikasında sahaya atılan taş ve yabancı cisimler nedeniyle maç hakem tarafından durduruldu.

        Yaklaşık 10 dakika ara verilen karşılaşma 1-1 devam ederken maçın 40. dakikasında futbolcular arasında gerginlik yaşandı. İki takım futbolcuları arasında çıkan sözlü tartışma, bir anda kavgaya dönüştü.

        Ardından sahaya inen taraftarlar da futbolculara saldırdı. Sahada görev alan çevik kuvvet ekipleri, futbolculara ve sahaya inen taraftarlara müdahale etti.

        Bazı futbolcular ile çok sayıda taraftarın yaralandığı olaylar, saha dışında da devam etti. Kulüp yöneticilerinin de karıştığı kavganın ardından polis gözetiminde tribünleri boşaltan iki takım taraftarları arasında saha dışında da taşlı sopalı kavga çıktı. Bu sırada bir polis otomobilinin camı kırıldı.

        Olaylara müdahale eden polis ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı. Olaylar nedeniyle maçın tatil edildiği belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa