Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Göztepe'den küfür tepkisi! - Futbol Haberleri

        Yönetim kurulunca yapılan açıklamada, 6 Şubat Pazar günü oynanan İskenderun Demirçelikspor-Göztepe maçından önce rakip takımın taraftarlarının küfürlü tezahüratlar yaptığı, maçın başlamasının ardından Göztepe yedek kulübesinde bulunan teknik heyet ve yedek oyuncuların organize şekilde sürekli küfürlerle taciz edildiği öne sürüldü.

        Güvenlik görevlilerinin bunu durdurmak için herhangi bir şey yapmadığı savunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        ''İkinci yarıda teknik heyet ve yedek oyuncularımıza taraftarlar tarafından küfürlü tezahüratlar sürerken, rakip takım bir penaltı kazanmış, penaltı golünün ardından taraftarlar küfürlerine daha da güçlü şekilde devam ettirmişlerdir. Bu esnada Stat Müdürü Reşat Çağlar, teknik heyet çizgisi içerisinde bulunan Teknik Direktörümüze fiziki müdahalede bulunmuş, çok daha vahimi tribünden içeriye atlayan taraftarlar yedek kulübemize ve teknik heyetimize saldırmışlardır. Fiziki müdahalenin ardından top toplayıcısı ve sağlık görevlisi hocamıza yumruklu saldırıda bulunmuş, çıkan arbede sonucunda teknik heyet çizgisi içerisinde bulunan 5 Temmuz Stadı görevlileri yedek kalecimiz Vedat'a yumrukla saldırıda bulunarak yere düşürmüşlerdir.''

        Açıklamada, bu olayların ardından maçın hakemi Cem İyihuylu'nun maçı 10 dakika durdurduğu, kulüp masörü Volkan Seyhan'ın da stat görevlileri tarafından soyunma odalarına gidilen tünelde darp edildiği belirtildi.

        Bu sırada teknik heyet ve futbolcuların bulunduğu alana koltuk, taş ve çakı gibi yabancı maddelerin atılmaya devam edildiği anlatılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

        ''Protokol tribününde İskenderun Demirçelikspor başkanı ile yan yana oturan futbol direktörümüz Ali Gültiken'e de aynı şekilde maç boyunca sürekli sözlü tacizlerde bulunulmuş ve futbol direktörümüz maçı arkasında polis barikatı ile izleyerek bitirebilmiştir. Futbolun olması gereken yerin dışındaki zeminlere çekme gayretinde olan kişileri, söz konusu olayın tetikleyicisi ve planlayıcılarını futbol adına kınıyoruz. Olayın oluşumu ve gelişim süreci detayları ile federasyon disiplin ve hukuk birimlerine iletilmiş, yetkili kişiler ile görüşülerek gerekli gözlemler aktarılmıştır. Federasyon nezdinde gelişen olaylar sonuçlanıncaya kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa