Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Hublot firması Galatasaray'a özel olarak tasarladığı ve sadece 100 adet üretilen 'Hublot King Power Galatasaray Titanium' modelini tanıttı.

TT Arena Stadı'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve firma yetkilileri katıldı. Lutfi Arıboğan, dünyaca ünlü bir firma ile işbirliği yaptıklarını dile getirerek, "Daha önce büyük takımlar için tasarlanan saatlerden, Galatasaray için özel saatler üretilecek" dedi.

Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçimi sonrasında görev alıp almayacağı şeklindeki bir soruya Lutfi Arıboğan, "Galatasaray'da sportif ve idari alanda son iki yılda önemli şeyler yapıldı. Şu an ara dönemdeyiz. Genel kurul var. İki tane başkan adayımız var. Bir tanesi seçilecek, sonrası için bakmamız lazım. Galatasaray'da devamlılık esastır. Kimin ne görev yaptığı önemli değildir. Yeni dönem şimdiden hayırlı olsun" şeklinde cevap verdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ