Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Altınordu Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, daha önce 18 genç oyuncuya yemin ettirip profesyonel sözleşme imzalatan kulübün, bu sefer de Altınordu Futbol Meslek Okulu’nda eğitim gören Ali Emre Yanar, Ali Mert Aydın, Oğulcan Ülgün, Hamit Kulya ve Recep Yemişçi'yi profesyonel yaptığı belirtildi.

Futbolcuların, ay-yıldızlı bayrak, Altınordu arması ve futbol topu üzerine yemin ederek profesyonellik süreçlerine başladıkları bildirildi. Törenin ardından futbolculara birer altın hediye edildiği kaydedildi.

"Bu toprakların çocuklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştirmek için yola çıktık" ifadesini kullanan kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, Türkiye'de gençlere kendilerini geliştirecek fırsatların tanınmadığını bildirdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ