Galatasaray'da bileklik skandalı!
Sarı Kırmızılı takımın 'Tek Bilek Tek Yürek' kampanyasında skandal bir olay meydana geldi. Bilekliklerin korsanının çıktığı öğrenildi
ABONE OLGalatasaray Kulübü, UEFA'daki mali kriterler sürecinde birlik ve beraberliği hayata geçirmek adına 'Tek Bilek Tek Yürek' adı altında bir kampanya gerçekleştirmişti. Ancak bu bilekliklerle ilgili skandal bir olayın meydana geldiği bildirildi.
KORSAN BİLEKLİK
ASLAN'ın bir organizasyonda sporcularıyla tanıttığı kampanyada bileklikler tanıtılmıştı. Başkan Dursun Özbek de geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte kampanyanın hedefinin 1 milyon olduğunu ancak gösterilen ilgiden ötürü bu sayıyı 2 milyona çıkaracaklarını söylemişti. Bu açıklamaların ardından Sarı Kırmızılı yönetim kötü bir haber aldı.