Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Ümraniye'deki korkunç cinayette katil zanlısı yakalandı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Ümraniye'de, katil zanlısı Suat Güney, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları 31 yaşındaki Zeliha ve 30 yaşındaki Mine Güney'i öldürdü. Katil zanlısı bugün düzenlenen operasyonla yakalandı.

         İstanbul'da dehşet! Eşini ve 2 kızını öldürdü!
        İstanbul'da dehşet! Eşini ve 2 kızını öldürdü! Haberi Görüntüle

        İstanbul'da kan donduran olay, Ümraniye ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan sitede meydana geldi. Suat Güney, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Zeliha Güney (31) Mine Güney'i (30) silahla vurarak öldürdü.

        Öldürülen Zeliha Güney
        Öldürülen Zeliha Güney
        REKLAM

        KARTAL'DA YAKALANDI

        .png
        .png

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; Ümraniye'de dini nikahlı eşini ve iki kızını vuran katil zanlısı Suat Güney yakalandı.

        Olaydan sonra harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı Kartal'da gözaltına aldı.

        ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

        Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüpheli kendisini yakalayan polislere olayı bir anlık öfkeyle yaptığını söylediği öğrenildi. Cinayet Masasından yapılan soruşturmanın ardından Suat Güney ve kendisini saklamaya yardımcı olan arkadaşı Fikret D. adliyeye gönderildi.

        SUÇUNU İTİRAF ETTİ

        Soruşturmanın detayları da ortaya çıktı. Fikret D.’nin spor salonunda yakalanan şüpheli Suat Güney’in emniyetteki ifadesinde, zanlının, önce tartıştığı büyük kızını öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli, daha sonra diğer kızı ile imam nikahlı eşini vurduğunu söyledi. Poliste verdiği ifadesinde imam nikahlı eşi ile kızlarının kendisini dinlemediğini, söylediklerini yapmadığını anlatan şüphelinin bu nedenle aralarında sık sık tartışma yaşandığını belirttiği öğrenildi. Olay günü bir anda kendisini kaybettiğini söyleyen Suat Güney ne yaptığını tam olarak hatırlamadığını iddia etti.

        ÜZERİNDE 3 TABANCA BİR BIÇAK BULUNDU

        Polis, şüphelinin üzerinde yaptığı aramada ise 3 tabanca, 6 şarjör içinde çok sayıda mermi, bıçak, pasaport ve yüklü miktarda döviz ele geçirdi.

        ARKADAŞI DA İFADE VERDİ

        Katil zanlısının olaydan sonra nasıl saklandığı da ortaya çıktı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları neticesinde, şüphelinin olayı gerçekleştirdikten sonra otomobiliyle kaçtığı, bir süre sonra aracını terk ederek bir başka araca bindiği tespit edildi.

        Suat Güney’i aracına alan kişinin, arkadaşı Fikret D. isimli bir spor salonu sahibi olduğu belirlendi. Cinayet zanlısını spor salonuna götüren Fikret D. ise cinayetten haberi olmadığını, Suat Güney’in kendisini telefonla arayarak almasını istediğini söylediği öğrenildi.

        Şüpheli Fikret D., “Beni telefonla arayarak yanına çağırdı. Ben de aracımla onu aldım, birlikte spor salonuna gittik. Yoldayken moralinin bozuk olduğunu gördüm ve nedeni sordum. O da 3 saat sonra anlatacağını söyledi. Olaydan haberim yoktu" dediği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa