Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Palalı Sabri vuruldu: Gezi eylemleriyle tanınan Sabri Çelebi silahlı saldırıda öldürüldü! - Son dakika haberleri

        Gezi eylemleri sırasında elinde pala ile göstericilere saldıran ve bu nedenle 'Palalı Sabri' olarak anılan Sabri Çelebi'nin yargılandığı fuhuş çetesi davasında, tutuklu sanıklar tahliye edilmişti.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

        "Palalı Sabri'" adıyla tanınan Sabri Çelebi hakkında, kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla dava açılmıştı.

        Hakkında kadınları zorla fuhuşa sürüklediği gerekçesiyle 248 yıla kadar hapis cezası talep edilen Çelebi, 6 ay önce beraat etmişti.

        REKLAM

        GEZİ OLAYLARINDA GÖSTERİCİLERE SALDIRMIŞTI

        Gezi Parkı olaylarında Taksim'de izinsiz gösteri yapan gruptakilere palayla saldırdığı gerekçesiyle Sabri Çelebi'nin de aralarında bulunduğu 4 sanık, İstanbul 53. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmıştı.

        11 Mayıs 2017'de yapılan karar duruşmasında biri polis memuru 4 kişiye karşı "silah sayılabilecek kesici aletle kasten yaralama" suçundan 3 yıl hapse mahkum edilen Sabri Çelebi, bir kadını zırhla yaraladığı gerekçesiyle de 9 bin lira adli para cezasına çarptırılmıştı.

        SİLAHLI SALDIRI KAMERADA

        DHA'da yer alan habere göre de olay, 01.30 sıralarında Beyoğlu Talimhane'de meydana geldi. Sabri Çelebi aracıyla giderken, bir kişi tarafından durduruldu.

        Aracı kullanan Çelebi'nin yanına gelen kişi, ile çelebi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüpheli Çelebi'ye yumruk atmaya başladı.

        BELİNDEN ÇIKARDIĞI SİLAHLA KURŞUN YAĞDIRDI

        Ardından saldırganın arkadaşları da olay yerine geldi. Bu sırada saldırgan belinden çıkardığı silahla Çelebi'ye ateş etti. Yaralanan Çelebi kendi aracıyla hastaneye götürüldü.

        Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Sabri Çelebi kurtarılamadı. Saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

        PALALI SABRİ CİNAYETİNDE YENİ GELİŞME: 2 GÖZALTI

        Gezi Parkı olaylarında eylemcilere pala ile saldırmasından dolayı “Palalı Sabri” adıyla tanınan Sabri Çelebi’nin dün gece öldürülmesinin ardından yeni gelişme yaşandı.

        Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, şüpheli olduğu iddia edilen C.K. ile birlikte 2 kişi gözaltına alındı.

        C.K.’nin Sabri Çelebi’nin eski iş ortağının çalışanı olduğu iddia ediliyor. Sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltı sayısının artabileceği belirtiliyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa