Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe RESMEN ÇIKTI! Mesut Özil'den olay hareket! Fenerbahçe'yi bıraktı... - Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan ve yeni teknik direktör Jorge Jesus tarafından da affedilmeyen Mesut Özil'den flaş bir hamle geldi. Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'yi sosyal medya hesaplarından takipten çıkarttı.

        • 2

          Mesut Özil'in bu hareketi sonrası takımdan ayrılacağı iddiaları güçlendi. Yıldız futbolcunun kariyeri açısından nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. Özil'in sarı-lacivertli ekip ile 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        • 3

          Yıldız oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Mesut Özil'in kontratının sonuna kadar Fenerbahçe'de devam etmek istediğini ifade etmişti.

        • 4

          Instagram ve Twitter üzerinden Fenerbahçe'nin resmi hesaplarını takip etmeyi bırakan deneyimli oyuncu, takım arkadaşlarını, Fenerbahçe Beko'yu ve Fenerium hesaplarını ise takip etmeye devam ediyor.

        • 5

          Geçen sezonun ikinci yarısında kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan, sezonun ilk antrenmanında yer almadı. Jorge Jesus tarafından sezon öncesi kamp kadrosuna alınmayan Mesut Özil ise daha sonra Almanya'ya gitti.

        • 6

          SÖZLEŞMESİNDEKİ ÖZEL MADDE

          Mesut Özil'in sözleşmesinde kadro dışı kalsa dahi çalışmalara A takımla devam etmesine olanak sağlayan özel bir madde bulunuyor.

        • 7

          JORGE JESUS NE DEMİŞTİ?

          Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, Mesut Özil'le ilgili alınan kadro dışı kararının devam edeceğini açıklamıştı.

        • 8

          "Futbolda geçmişiniz çok önemlidir. Hocalar için oyuncular için geçmişte yaptığınız başarılar referansınızı oluşturur. Özil dediğiniz gibi çok iyi bir geçmişe sahip. Kendisi ile alınan kararı aynen devam ettireceğim. Burada önemli olan Jorge Jesus değil, burada önemli olan Mesut Özil değil, burada önemli olan Fenerbahçe."

        • 9

          "KALMAK İSTİYORUM" MESAJINA OLUMLU YANIT ALAMADI

          Fenerbahçe ile 2 yıl daha kontratı olduğunu ve ayrılmak istemediğini belirten Özil ise "Son günlerde kariyerim ile ilgi yapılan iddialarla ilgili olarak bir açıklama yapmam zorunlu oldu. İlk 6 ay ücret dahi almadan, çocukluk aşkım olan Fenerbahçe ile 3.5 yıl bir kontrat imzalayarak, kariyer hedefimi tamamlamıştım. Altını çizerek tekrarlıyorum; Fenerbahçe’den başka bir takımda kariyerimi noktalamayacağım. Sözleşmem süresi boyunca, Çubuklu formamızı terletmek tek amacım. Bu kararım çok net ve kesindir. Profesyonel yaşamın gereklilikleri gereği, yönetimimizin benimle ilgili bir karar alması durumunda ise bu tavra sadece saygı duyacağım. Çok çalışıp kendimi daima hazır tutacağım. Her zaman dediğim gibi; aslolan Fenerbahçe’dir. Büyük Fenerbahçe taraftarına sevgi ve saygılarımla." sözleriyle takımda kalmak istediğini yönetime bildirse de Fenerbahçe'den olumlu bir dönüş alamadı.

        • 10

          "FUTBOLU BIRAKABİLİR"

          Oyuncunun geleceği hakkında Telegraph konuşan Menajer Erkan Söğüt, Özil'in Fenerbahçe'den başka bir kulüpte oynamak istemediğini ve mecbur kalırsa emekli olabileceğini söylerken "Mesut Özil'in Fenerbahçe ile sözleşmesinin bitmesine iki yıl daha var ama mecbur kalırsa başka bir kulüp aramaktansa emekli olma olasılığı daha yüksek. Başka kulüpte oynamaz." açıklamasını yapmıştı.

          'PROFESYONEL BİR E-SPOR OYUNCUSU OLACAK'

          Mesut Özil'in futbolu bıraktıktan sonra e-Spor'a yöneleceğini de kaydeden Erkan Söğüt, "Mesut Özil futbolu bıraktığında e-spor'a yönelecek ve belki de profesyonel bir e-spor oyuncusu olacak. Dürüst olmak gerekirse Fortnite'da gerçekten çok iyi ve bir gün rekabet ederse şaşırmam." ifadelerini kullanmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa