Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münbiç açıklaması

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu'da açıklamalarda bulundu.

        Seçmene hitap eden Erdoğan, "Bizi döviz kuru ve kredi notu üzerinden terbiye etmeye heveslenenlere de Osmanlı tokadını sandıkta vuracağız.Sahnede şov yapmanın değil icraat yapmanın, hizmet üretmenin, ülkemize ve şehirlerimize eserler kazandırmanın peşinde koştuk." dedi.

        "BU PARTİ BAŞKA ADAY MI BULAMADI"

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demirtaş'a ilişkin ise, "Bu parti başka aday mı bulamadı, bu kadar fakir fukara mıydı? İlla genel başkanlar oluyorsa senin genel başkanın niye aday olmadı" ifadesini kullandı.

        "TABUTUNA ÇAKILMIŞ SON ÇİVİ OLACAK"

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, "24 Haziran'da Cumhur İttifakı'na verilen her oy, darbe ve kriz üreticisi eski Türkiye sisteminin tabutuna çakılmış son çivi olacaktır." diye konuştu.

        REKLAM

        "İFŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Belki utanır, kendine çekidüzen verir diye Bay Muharrem'in yalanlarını, tutarsızlıklarını ifşa etmeye devam edeceğiz." dedi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz izni halktan alırız. İcazeti oralardan değil halktan aldık. Suriyeli kardeşlerimizin de geri dönüşleri tamamlanacak. CHP ne diyor 'Suriye'den bu insanları neden aldınız'" diye konuştu.

        "ABD İLE VARDIĞIMIZ ANLAŞMAYI HAYATA GEÇİRMEYE BAŞLADIK"

        Erdoğan, "ABD ile vardığımız anlaşmayı hayata geçiriyoruz.Bölücü terör örgütünün Münbiç sınırımızdaki unsurları bulundukları yerleri terk ettiler. Askerlerimiz Münbiç şehrinin etrafında devriye gezmeye başladı. Aşama aşama bölgeyi teröristlerden tamamen temizleyeceğiz. Münbiç'i boşaltıyoruz. Şimdi PYD/YPG orayı terk ediyorlar ve bunu biz diplomasi yoluyla yaptık." diye konuştu.

        Erdoğan, "Denize dolgu yapılarak inşa edilen havalimanını ilimize kim kazandırdı? Havalimanımızdan memnun musunuz? Ordu şehir merkezinin il ve ilçelerinin 2040 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını da karşıladık. 5 baraj daha inşaa ediyoruz. Kale içeriden fethedilir. Bu seçimlerin galibi siz olacaksınız." şeklinde konuştu.

        "ATIP TUTMASINA, GÜRLEMESİNE BAKMAYIN"

        Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Hiç bu muhalefetin atıp tutmasına, gürlemesine bakmayın. Bunlar yalanı rahat söyler. Bunların iktidarında fındık müstahsilimizin ne hale geldiğini biliyorsunuz. Biz verdiğimiz sözün her zaman arkasındayız, arkasında olmaya devam edeceğiz. Hiç bu oyunlara gelmeyin ve şu 5 gün içerisinde de bunların defterini tam manasıyla bükün."

        "BEN KEK DEDİM O KEKLİK ANLADI"

        Muharrem İnce'ye hitafen, "Ben kek dedim o keklik anladı" diyen Erdoğan, "Bu kütüphanelere 24c saat açık olacak. 24 saat bu millet kütüphanesi açık olacak. Bu okey taşları ile oyalandığı için anlamaz bu işten. Muhalefet sadece konuşur, biz ne söylediysek yaparız. Fındık üreticilerimizin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz." ifadesini kullandı.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye cari açığını kapatır ama muhalefet açığını ne yapacağız bilmiyorum. Man Adası diye iftira attı, mahkeme kararını verdi. Bir iftira daha attı yine mahkeme kararını verdi. O paraları fakir guraba ile paylaşacağız" dedi.

        "Biz belediye başkanlığından geldik. İstanbul gibi bir şehirden. Çıraklığımızı orada geçirdik. Ustalık cumhurbaşkanlığında. Biz Kılıçdaroğlu'nun SSK genel başkanlığı dönemini biliriz" diyen Erdoğan Kılıçdaroğlu'na ait o görüntüleri vatandaşlara izletti.

        Erdoğan, "Başımıza özgürlükçü kesildiklerine bakmayın. Bunların hepsi numara. Her şeyi öylesine başka yerlere çekiyorlar ki şaşırıp kalıyoruz." dedi.

        MUHARREM İNCE'YE 'BAŞÖRTÜSÜ' ELEŞTİRİSİ

        Muharrem İnce'yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muharrem İnce'nin, başörtüsü bile değil, bere takan bir TRT kameramanı bir hanımefendi için Mecliste soru önergesi verecek kadar tahammülsüz olduğunu biliyor musunuz? Şimdi başımıza özgürlükçü kesildiklerine, camiden çıkmadıklarına, herkese mavi boncuk taktıklarına bakmayın. Bunların hepsi numara." dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa