Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Allah nasip ederse sizlerin oylarıyla iktidara geldiğimizde, ilk bir haftada, çiftçinin, üreticinin ve esnafın, ister bankalardan, ister esnaf kefalet kooperatiflerinden ister Tarım Kredi Kooperatiflerinden aldıkları kredilerin faizlerini sileceğiz." dedi.

Kılıçdaroğlu, partisince Nallıhan ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen "Kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri" buluşmasında konuştu.

Toplantıya gelmeden önce Tapduk Emre Türbesi'ni ziyaret ederek dua ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu, Tapduk Emre'nin Anadolu'nun aydınlanmasında önemli isimlerden olduğunu ve Yunus Emre'nin hocalığını yaptığını söyledi. Herkesin inancına, kimliğine, yaşam tarzına saygı duymayı onlardan öğrendiklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Onlara çok şey borçluyuz. Kavgayı değil onlar bize huzuru öğrettiler. Birbirimizi kınamayı değil eğer bir ayıbımız varsa ayıbımızı nasıl örteceğimizi öğrettiler. Dilimizi öğrettiler, inancımızı öğrettiler, inançlara saygıyı öğrettiler. Biz kendi tarihimizi de çok iyi bilmek zorundayız. Kavga ettirmek istiyorlar bize. Kavga etmeyeceğiz. İnsanların kimliği üzerinden siyaset niye yapalım? Kim anne babasını seçme özgürlüğüne sahip ama hepimiz annemizle, babamızla gurur duyarız." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ