Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Sefo, 'Affettim' diyor!
        • 1

          Son dönemlerde art arda yayınladığı "Bilmem Mi", "Toz Duman", "Bonita" gibi şarkılarla dinlenme rekorları kıran rapçi Sefo’nun yeni projesi "Affettim", tüm dijital platformlarda yerini aldı. "Affetim"in prodüktörlüğünü Aerro üstlendi.

        • 2

          DÜNYAYA AÇILMAYA HAZIRLANIYOR

          Sefo, 6 ayda 250 milyon dinlenme sayısına ulaşarak, bir rekora imza atan ve yıl boyunca tüm ödüllerin sahibi olan “Bilmem Mi” şarkısına Meksikalı yıldız “Reik” ile bir remix hazırladıklarını duyurdu.

          Sefo’nun dünyaca ünlü grup Reik ile üzerinde çalışmaya devam ettikleri “Bilmem mi” remixinin de önümüzdeki günlerde tüm dijital platformlarda yayında olması planlanıyor.

        • 3

          Pandemi sürecinde müziğe yoğunlaşan pek çok sanatçı, yeni şarkılarını ve albümlerini dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Kendilerini üretmeye adayan müzisyenler, melodilerini sevenlerine sunuyor. İşte sizin için seçtiklerimiz...

        • 4

          'TERSYÜZ' YAYINDA

          Türkiye’nin canlı yayında kolektif kaydedilip üretilen ilk şarkısı "Tersyüz" dijital platformlarda yayınlandı.

          Şrkı, aralık ayında ‘Sound of the Upside’ buluşmasında, Türkiye ve Hollanda’dan beş müzisyen ve canlı yayında gönderdikleri ses dosyalarıyla katkıda bulunan katılımcı yüzlerce genç tarafından yaratıldı.

        • 5

          ŞAHIS'TAN 'ÇOKTAN UNUTTUM'

          Şahıs, 2022'de yayınladığı ilk teklisi "Çoktan Unuttum"la dinleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

          "Çoktan Unuttum" şarkısıyla Şahıs, diyalektik devam eden bir yaşam öyküsünün ne olursa olsun aynı tekrarla kendini gerçekleştirdiğini anlatıyor. Sert ritimler ve can alıcı bass sesleriyle dinleyicinin kulaklığını hedef alıyor.

          Sözü, müziği, düzenlemesi Şahıs'a ait olan "Çoktan Unuttum" adlı yeni tekli, Şahıs'ın yönetmen koltuğunda oturduğu video klibiyle tüm dijital platformlarda yayında.

        • 6

          ANIL DURMUŞ'TAN YENİ ŞARKI: KAFAYI YAKTIM

          Anıl Durmuş, yeni şarkısı “Kafayı Yaktım”ı yayımladı. Pop ve arabesk tınıların bir araya geldiği “Kafayı Yaktım”, sözleri ve dikkat çekici müziğiyle dinleyicinin beğenisine sunuluyor. Sözleri Anıl Durmuş ve Mert Demir ortaklığında yazılan şarkının müziği ve prodüktörlüğü de yine Mert Demir’e ait.

          “Kafayı Yaktım”, Barış Fert yönetmenliğinde çekilen video klibiyle yayında.

        • 7

          KUT “BENDE KALAN” İLE GERİ DÖNÜYOR

          "Kut" ismi ile söz ve bestesini kendi yazdığı, prodüktörlüğünü kendi yaptığı” Sus”, “Giden Gelmez”, “Sen Bu Yoldan Geçerken’’ şarkılarının ardından yepyeni şarkısı “Bende Kalan”, müzikseverlerle buluştu.

        • 8

          Sözü ve bestesi "Kut" imzası taşıyan “Bende Kalan” şarkısının düzenlemesini ise Pentagram Grubu’nun solistliğini de yapan müzisyen Gökalp Ergen üstlendi.

        • 9

          DUYGU SOYLU'NUN KENAN DOĞULU İLE DÜETİ: BAŞ HARFİ BEN

          Duygu Soylu’nun yayınlanan ilk canlı performans albümü "Kara Elmas (Live)"da yer alan Kenan Doğulu düeti "Baş Harfi Ben"in klibi yayınlandı.

          Sözleri ve bestesi Kenan Doğulu’ya ait olan şarkının videosunun orkestra ekibinde Muzaffer Nezihi Egelioğlu, Nedim Ruacan ve Tolga Bilgin gibi Türkiye'nin önde gelen müzisyenleri Duygu Soylu ve Kenan Doğulu’ya eşlik ediyor.

        • 10

          CENK EREN'DEN AŞK ŞARKISI

          Tanju Okan, Ferdi Özbeğen, Selda Bağcan, Barış Manço şarkılarını seslendirdiği “Repertuvar” proje albümlerindeki güçlü yorumculuğuyla müzikseverlerden beğeni toplayan Cenk Eren, bu kez de yeni şarkısı “Kadife Örtü”nün sözlerini yazdı.

          Bestesi ve düzenlemesi Okay Barış’a ait olan şarkının stüdyo da okuma koçluğunu Sezen Aksu yaptı. “Kadife Örtü” nün klibini Kemal Başbuğ çekti.

          Cenk Eren’in “Kadife Örtü” adlı yeni şarkısı Tüm dijital müzik platformlarında satışa çıktı. Eren, bundan sonra “Kadife Örtü” gibi daha çok şarkılar üreteceğini ve kendi müzik şirketinden kısa aralıklarla müzik severlerle buluşacağını söyledi.

        • 11

          AHMAK BU KEZ 'SANA İNANMIŞTIM' DİYOR

          Ahmak’ın “Sana İnanmıştım (Akustik)” isimli şarkısı yayımlandı. Sözü ve müziği Can Yıldırım’a ait olan şarkının düzenlemesinde ise yine Ahmak’ın imzası bulunuyor.

          Aşkın kopma evresindeki hisleri, kalp kırıklıklarını anlatan ve bir daha o kişinin geri dönmemesini isteyen şarkı sözleriyle öne çıkan “Sana İnanmıştım”ın video klibi İbrahim Hasan Dülger ve Burak Kahraman yönetmenliğinde kaydedildi.

        • 12

          BAĞZILARI'NDAN YENİ TEKLİ: GİTME SOĞUKTA

          Alternatif müziğin sevilen gruplarından Bağzıları’nın yeni şarkısı "Gitme Soğukta", müzikseverlerle buluştu. Şarkının sözü, müziği ve düzenlemesi grubun vokali Ömer Naldemir’e ait.

          Duygusal sözleri ve müziği kadar aranjesiyle de öne çıkan şarkının video klip yönetmenliğini Asrın Karaefe ve Ersen Karaefe’nin üstlendi. “Gitme Soğukta”nın ruhunu ve hikayesini destekleyen klibe John Christopher Dela Cruz da performansıyla renk kattı.

        • 13

          EVLİLİK TEKLİFİ ŞARKISI: CAN SUYUM

          Murat Demir, evlenme teklifi için yazdığı şarkısı “Can Suyum”u tüm dijital platformlarda yayımlandı.

          Şarkılarını kendi hayatından ve çevresindeki olaylardan ilham alarak yazan Murat Demir, bu sefer de kendisi için özel bir anıyı konu alan şarkısıyla dinleyicisiyle buluştu.

          Klasik sözler yerine iyi bildiği dilden evlenme teklifi eden Murat Demir, şarkıyı bir aşk hikayesinin ilk satırı olarak tanımlıyor. Söz ve müziği kendisine ait olan şarkının düzenlemesi ise Koray Aydos’a ait.

        • 14

          "TUZAK" YAYINDA

          Rap alanında 14 yılı geride bırakan Marjee, melankolik rap tınılı yeni teklisi “Tuzak”ı dinleyicilerle buluşturdu.

          Teklinin sözü ve müziği Marjee, beati ve mix-mastering çalışması ise Caner Aksoy imzası taşıyor.

          Marjee, yeni teklisi “Tuzak”ı “Duygularımın ve hislerimin bir aynası” olarak tanımıyor.

        • 15

          KEYFİ YERİNDE

          16 yıllık aradan sonra yeni albümü “Hoş Geldin” ile müziğe dönen Mahsun Kırmızıgül, müzik dünyasını canlandırdı.

          Tüm dijital müzik platformlarında 10 günde toplam 50 milyon rakamına ulaşan Mahsun Kırmızıgül'ün, “Hoş Geldin” adlı albümdeki birçok şarkısı aynı anda YouTube'da Trendler Listesi'ne giriş yaptı.

          Mahsun Kırmızıgül, 16 yıllık aradan sonra yeni albümü” Hoş Geldin” ile son zamanların en çok dinlenen ve indirilen şarkılarına imza atarken, müzik marketlerde en çok satan albümler listesinde iki haftadır 1 numarada yer alıyor.

        • 16

          CANLI PERFORMANS KAYITLARINI YAYINLADI

          Müzisyen Esra Üçcan, resmi sanatçı kanalı üzerinden "Organic Flavors" adlı yeni projesini müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

          "Organic Flavors", Esra Üçcan’ın "Hasret", "Séduction", "La Solitude", "La Liberté" ve "La Vie en Rose" gibi seçkin eserlerinden oluşuyor.

          Live müzikal konsept ile yeniden yorumlanarak hayat kazanan eşsiz projede Esra Üçcan’a yakın arkadaşları Ziya Güçkan, Fırat Suvarioğlu ve Gökhan Obuz gibi değerli müzisyenler eşlik ediyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa