Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sean 'Diddy' Combs'un seks ticareti skandalı büyüyor: Sızdırılan ses kaydında Beyonce mi var? Beyonce ve Jay-Z de suçlanıyor - magazin haberleri
        • 8

          ÇOCUKLUK KAHRAMANLARIMIZ BİR BİR DEDE OLUYOR

          Biri rock müziğin, diğeri rap müziğin kahramanı... Biri, dede olmanın nasıl bir duygu olduğunu hiçbir zaman anlayamayacak, ama diğeri henüz kucağına almadığı torunu için heyecanlı.

          Nirvana grubunun henüz 27 yaşında hayatını kaybeden efsanevi yıldızı Kurt Cobain, ölümünden 30 yıl sonra 'dede' oldu. Sanatçının Courtney Love ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Frances Bean Cobain, ilk çocuğunu dünyaya getirdi.

          Frances, babası Kurt Cobain aşırı doz uyuşturucudan hayatını kaybettiğinde henüz 20 aylıktı.

        • 9

          Bir neslin rap müzikle tanışmasını sağlayan Eminem ise 51 yaşında dede olmaya hazırlanıyor. ABD'li rapçi, dede olacağı haberini yeni şarkısı 'Temporary'nin klip çekiminde sürpriz bir şekilde aldı.

          Kameraya alınan anlarda Hailie Jade, babası Eminem'e 'Büyükbaba' yazılı bir forma ve ultrason fotoğrafını vererek hamile olduğunu söyledi. Eminem büyük bir şaşkınlık ve sonrasında mutluluk yaşarken görüntülere yansıdı.

        • 10

          KRALİYET BÜYÜYOR

          İngiliz kraliyetinde yeni doğacak bebekler büyük bir heyecanla karşılanıyor. Şimdi, aileye yeni bir üye katılacağı haberi de coşkuyla paylaşıldı. Tabii bir Prenses Kate Middleton etkisi yaratmasa da Prenses Beatrice'in ikinci çocuğu için sevindi saray üyeleri.

          Beatrice, Kraliçe Elizabeth'in torunu, Prens Andrew ile boşandığı eşi Sarah Ferguson'un büyük kızı, Kral Charles'ın da yeğeni.

          Prenses Beatrice ile emlak kralı eşi Edoardo Mapelli Mozzi, ikinci çocuklarını 2025'in başlarında kucaklarına alacak.

          Çiftin Sienna adında iki yaşında bir kızı bulunuyor. Edoardo Mapelli Mozzi'nin önceki evliliğinden Christopher Woolf adında bir oğlu da var.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa