Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde5 haziran dünya çevre günü nedeniyle, Siverek Belediyesi ile Hayvanları koruma derneği işbirliğiyle ağaçlandırma çalışması yapıldı.

        Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çevreyi ve hayvanları kurumak amacıyla geçtiğimiz günlerde kurulan Siverek Hayvanları ve Çevreyi Koruma Derneği (Siverek HAYÇEVDER), Siverek Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle şehrin değişlik noktalarında ağaç dikerek farkındalık oluşturmaya çalıştı. Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve eşinin de katıldığı çalışmada refüj, park ve otopark çevrelerinde ağaç dikildi.

        Yapılan çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Hayvanları ve Çevreyi Koruma Derneği Başkanı Muhsin Bilgen, ''Bugün 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Siverek Belediyesi işbirliğiyle kentin değişik semtlerinde ağaçlandırma çalışması yaptık. Gönüllü arkadaşlarımızla birlikle, farkındalık oluşturma ve duyarlılığı geliştirmek amacıyla yaptığımız çalışmaları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Çalışmamamızda bizi yalnız bırakmayan ilçe Kaymakamımız Aziz Gölbaşı, saygı değer eşleri ve tüm gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa