Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaköprü Belediyesinin yürütücülüğünü yaptığı stem, kodlama ve robotik kursunda öğretmenlere robotik kodlama eğitimi veriliyor.

        Eğitime her zaman destek veren Karaköprü Belediyesi gençlerin ve eğitimcilerin bilimsel ve teknolojik çalışmalara katılmasına katkı sağlamaya devam ediyor. Karaköprü Belediyesinin yürütücüsü olduğu, Karaköprü Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklığında oluşturulan Karaköprü Stem atölyesinde öğretmenlere stem, kodlama robotik kursu veriliyor.

        Karacadağ Kalkınma Ajansının Teknik Destek Projesi kapsamında ilçede görev yapan öğretmenlere Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezinde 'Robotik Kodlama Eğitici Eğitimi' verilirken, öğretmenler buradan alacakları kodlama eğitimiyle gençleri bilime yönlendirecek.

        Kodlama kursunda eğitici eğitimi alan öğretmenlere android uygulama geliştirme, kodlama, robotik, drone yapımı, biometics ile inovasyon, 3D tasarım ve 3D üretim eğitimleri veriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa