Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         KAHRAMANMARAŞmerkezli depremin vurduğu Adıyaman'da enkaz altında kalan ve 54 saat sonra madenciler tarafından kurtarılan Eczacı Gizem Nur Özkan (30), Avukat İbrahim Uğur Satıcı (31) ile Şanlıurfa'da dünya evine girdi. Hayatının en zor anlarında yanında olan ve kendisini enkazdan kurtaran madenciler ise düğün törenine sürpriz bir katılım yaparak duygusal anlar yaşattı.

        Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman'da yıkılan Yaşamkent Sitesi'nde enkaz altında 54 saat mahsur kalan Eczacı Gizem Nur Özkan, kurtuluşunun ardından uzun bir tedavi süreci yaşadı. Özkan, ardından mesleğine geri döndü ve Şanlıurfalı Avukat İbrahim Uğur Satıcı’yla evlilik hayalini gerçekleştirdi. Gizem Nur Özkan'ın nikahına kendisini kurtaran madenciler de katıldı. Madencileri gören Özkan ve davetliler gözyaşlarını tutamadı. Özkan, "Beni ölümden değil, cehennemden kurtardılar" diyerek madencilere minnet duygularını dile getirdi.

        Madenci Okay Çiloğlu ise "Gizem'in sesini duymak için büyük çaba harcadık. Onu kurtarmak için uyku bile gözümüze gelmedi. Allah'a şükürler olsun ki sağ salim çıkardık" dedi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa