Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi San Martin San Juan: 2 - Union Santa Fe: 0 (Maç sonucu) - Futbol Haberleri

        San Martin San Juan takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Luis Ardente, Francisco Mattia, Gonzalo Prosperi, Arian Benjamin Pucheta, Gianni Rodriguez, Marcos Gelabert, Matias Fissore, Claudio Ezequiel Mosca, Francisco Grahl, Gustavo Villarruel, Pablo Javier Palacios

        Union Santa Fe maça şu 11'le başladı: Nereo Fernandez, Claudio Corvalan, Damian Martinez, Yeimar Gomez, Jonathan Bottinelli, Diego Zabala, Manuel De Iriondo, Mauro Pitton, Franco Fragapane, Federico Andrada, Franco Soldano

        San Martin San Juan, 30. dakikada Pablo Javier Palacios ile tabelayı 1-0 olarak değiştirdi. Maçın ilk devresi 1-0 bitti. İlk 45 dakikada Union Santa Fe futbolcusu Franco Fragapane ile San Martin San Juan futbolcuları Gonzalo Prosperi, Pablo Javier Palacios, Marcos Gelabert sarı kart gördü. 72. dakikada San Martin San Juan, Pablo Javier Palacios ile gol buldu ve skoru 2-0 olarak değiştirdi.

        San Martin San Juan oyuncusu Claudio Ezequiel Mosca sarı kartla ikinci yarıyı tamamladı.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında San Martin San Juan takımında Marcos Gelabert, Francisco Grahl, Gustavo Villarruel oyundan çıkarken Hernan Da Campo, Nicolas Pelaitay, Juan Rodriguez mücadeleye dahil oldu, Union Santa Fe takımında ise Nelson Acevedo, Bruno Pitton, Braian Álvarez girerken Manuel De Iriondo, Claudio Corvalan, Diego Zabala çıktı. Mücadele 2-0 bitti.

        Karşılaşmanın 74. dakikasında San Martin San Juan oyuncusu Gonzalo Prosperi kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 81. dakikasında Union Santa Fe oyuncusu Jonathan Bottinelli kırmızı kart gördü.

        İddaa 996 koduyla açtığı bu maçta San Martin San Juan kazanır bahsine oynayanlara 2.95 oranını kazandırdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa