Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulgaristan'ın Burgas şehrinde 24-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen yarışmada milli takım forması giyen Elvin Alver ve Kadir Yayla, Bafra Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak'ı ziyaret etti.

        Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Spor Kulübü sporcusu Elvin Alver ve Samsun Yıldız Su Sporları sporcusu Kadir Yayla, Ankara'da 13-14 Mart'ta düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu 13 Yaş Federasyon Karması Seçmeleri'nde Federasyon Karması'na seçildi.

        Elvin Alver ve Kadir Yayla, Bulgaristan'ın Burgas şehrinde 24-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen International Burgas Tournament 13-14 ve Açık Yaş Yarışmaları'na katıldı.

        Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, kendisini ziyaret eden genç sporcuları tebrik ederek, "Gurur verici başarılarda emeği geçen sporcuları ve antrenörleri Hüseyin Karabıyığı ve Doğukan Kaya'yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bafra'nın gurur kaynağı olan genç sporcuların başarıları, Türkiye'nin yüzme branşında geleceğe dair umut vericidir." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa