Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi.

        Fuar kapsamında okulun tüm personeli ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan "Kırk Evin Kedisi" kitabının imza günü, görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisi de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

        Fuarın açılışına katılan Atakum Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, fuara gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Okul müdürü Nagihan Çağlak Bay da çalışmaların öğrencilerin gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek, "Yaşayarak yapılan çalışmalar öğrenmenin kalıcılığını artırıyor. Bu sayede çocuklar bilime, sanata ve kültüre yakınlaşarak çok yönlü bireyler olarak yetişmeleri sağlanıyor." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa